Ik ben Laurence Bruyneel, geboren in 1977, en volgde een erkende vierjarige opleiding relatie- en gezinstherapie (systeempsychotherapie) aan het Instituut voor Psychotherapeutische Relatie en Reflectie te Mechelen.  Daarvoor behaalde ik een bachelor in sociale wetenschappen en een banaba orthopedagogisch management. 

 

Bijkomend genoot ik een opleiding ‘‘oplossingsgerichte therapie’, ACT, EMDR level 1  en volgde ik kortdurende trainingen over trauma, ASS, (parentale) burnout, DSM IV, PTSD., en over bijzondere methodieken inzake intervisie, ondersteuning bij vicariante stress en stressteam.

 

Tijdens mijn werk bied ik psychologische ondersteuning aan mensen die geconfronteerd worden met trauma, levensveranderende ervaringen, depressie en stress..  Ik treed ook op als supervisor van een team van psychologen, pedagogen en juristen die tijdens hun werk geconfronteerd worden met deze materie..

 

Daarnaast bied ik individuele therapie aan iedereen die een hulpvraag heeft en denkt vast te zitten in relatie tot zichzelf, tot zijn partner, het gezin of op het werk.

 

Lid van BVRGS en EMDR Belgium